Hříbata

RS Rosemary Malone

Pohlaví: Klisna
Plemeno: Appaloosa
Narození: 24. 6. 2017
Otec: Mec Malone Blackjack (APHC #629614)
Matka: Valentinka (APHC #619398) po otci: Drest To Impress (# 476780)

Velice hodná, nekonfliktní, vyrovnané povahy, učenlivá, 100% zdravá. Zvyklá na kováře i veterináře – pravidelné korektury kopyt, silná a zdravá kopyta. Zvládá veškerou manipulaci na ohlávce jak s dospělými tak s dětmi – vodění na vodítku, stání na úvaze, čištění, vodění z jiného koně na vyjížďkách. Nekope ani nekouše, nechá si čistit uši, prohlížet zuby, snese dotyk kdekoliv bez náznaku úniku. Reprezentativní stavba těla, dlouhé rovné silné nožky, dobře rostlé klouby, správně osvalená záď a pevná záda.


Na první vyjížďku s matkou do terénu šla když jí byly dva dny. Už ve dvou měsících byla zvyklá být dvě hodiny denně bez matky ve výběhu, aniž by matku hledala. Je velmi nezávislá. Zvyklá na vyjížďky kopcovitým, lesnatým terénem, nastoupí do přepravníku, přejde brod.

Oba rodiče jsou nekonfliktní, vyrovnaní, lehce ovladatelní při práci, ježděni dětmi bez udidla. Má tudíž skvělé předpoklady stát se skvělým rodinným nebo i sportovním koněm.

Otec Mec Malone BlackJack má původ v oblíbené reiningové linii. Jeho otec je MUSCLES MALONE APHC #485936 (European Top Stallion & Sire, Colorado State Champion in Halter. Hunter and Pleasure, ROM in Halter , ROM Sire, Bronze medal in Get of Sire( European Championship), Most Colorful Champion 8: Sire ROM, Multiple Grand-& Reserve Champion, High Point Horse, German Vice Champion Aged Stallion and Stallion NonPro 2001 Supreme Champion of ApHCG).
Homozygot Lp/Lp

DREST TO IMPRESS:

HYPP N/N, exteriérově a charakterově vynikající hřebec, již téměř legenda českého chovu appaloos, byl prvním appa hřebcem dovezeným z USA(viz. článek z Appaloosa Journalu 06/2004). Mnohonásobně prověřený plemeník přenáší na své potomstvo ve velkém procentu atraktivní zbarvení (blanket, roan, snowflakes...), skvělou povahu, velmi výrazné osvalení a ušlechtilý výraz.
Drest To Impress je vnukem legendárního Goera (od r. 1994 v Hall Of Fame ApHC) a jeho otec Go To Impress je vícenásobný World Champion. Dále v jeho původu najdeme hřebce Impressive, Prince Plaudit(2x), Lum Bay Go, atd.
Hřebec absolvoval svou sportovní kariéru v Evropě, byl trénován pro pleasure, trail, reining a stal se vícemistrem Rakouska.

Klisnička bude mít APHC certifikát a veškeré náležitosti potřebné pro ČR.

CENA: 80 000 Kč

RS Rosemary Malone